In de Barte maart 2018

Wij zijn het jaar weer met frisse moed begonnen. De dirigent bevalt goed en onze bezetting is zo goed als compleet, zeker nu Berend ons op het slagwerk is komen versterken. Dat speelt echt voor ons veel gemakkelijker. Ook zijn er enige omzettingen geweest. Richtsje speelt nu solo-cornet, Corine en Tija doen het prima op de repiano,  Sjoukje is de bugel gaan bespelen en Minke is weer geheel onbeschadigd (je weet het maar nooit in Engeland, links is daar rechts en omgekeerd dus van nature zijn ze daar nogal tegendraads) terug gekeerd.

Op 1 februari hadden we onze ledenvergadering en eigenlijk viel daar alleen maar positief nieuws te melden. Leffrie had besloten dat hij lang genoeg bestuurslid was geweest, maar hij blijft nog wel diverse dingen doen die hij voorheen als bestuurslid ook deed. Hij werd uiteraard heel erg bedankt voor alle energie die hij in de activiteiten van onze band had gestoken en nog zal steken. Voor hem kwam Ans in het bestuur, zodat het bestuur toch compleet blijft.

Wat wel zorgen baart is het geringe aantal jeugdleden dat momenteel in opleiding is.  Want : wie de jeugd heeft,  heeft de toekomst. Daarom zijn we daarvoor een speciale actie gestart.

20180201 22173820180201 221754

 

Prachtige kleurrijke instrumenten.

Lijkt het je wat om een stoere trombone met een prachtige oranje-kleur te bespelen ? Of een mooie blauwe trompet ? Als de Barte in kleur zou verschijnen dan zou je de instrumenten die hierboven op de foto’s door Wolter en Alex worden bespeeld in die felle kleuren zien.

De jeugd van enkele groepen van de school zal worden uitgenodigd om een paar lessen te volgen waarbij ze gebruik kunnen maken van die hippe (of is het woord nu : coole ?) instrumenten.  Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Maar ook de oudere jongere of jonge oudere willen we graag uitnodigen om het eens te proberen.

We gaan deze lessen houden op donderdagavonden 5, 12 en 19 april van 18.30 – 19.15 uur in De Nije Kompe. Als u/jij het eens wilt proberen kom dan langs, het is helemaal vrijblijvend. Meer info nodig ?

Bel 06 53 24 01 92 (een app kan ook) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En alle info over onze brassband is te vinden via www.brassbandhalleluja.nl.   

Heb je vroeger ooit eens gespeeld en ben je nieuwsgierig of het je nu nog lukt en zou je dan misschien wel weer willen beginnen ? Kom dan ook gerust langs.    

Bijna 100 jaar !!

In 2021 bestaat Halleluja 100 jaar. Daar gaan we natuurlijk veel aandacht aan besteden. En wat zou het mooi zijn wanneer dan het aantal (jeugd-)leden dat in opleiding is even groot zou zijn als het aantal leden van het “grote” korps.    

Chr. muziekvereniging Halleluja

Repetitie iedere donderdag

van 19:30 uur tot 21:30 uur

Smidswei 3 Dr. Compagnie

Wie zijn wij

Wij zijn CMV Halleluja en maken muziek in de brassband bezetting.

Volg ons ook op:

   

Contact

Voor informatie over onze vereniging zijn wij als volgt te bereiken:
 info (@) brassbandhalleluja.nl
 Verlaatsdam 5
9231 ME Surhuisterveen