Donateur gegevens

Hieronder vindt u onze fiscale gegevens, doelstelling(en), informatie over het bestuur, ons jaarplan en de meest recente jaarstukken.

 

Onze vereniging is opgericht in 1921 en dat betekent dat we al bijna honderd jaar bestaan. In Drachtstercompagnie en omstreken zijn wij niet meer weg te denken. We zetten ons al jaren in om alle bijzondere gebeurtenissen in het dorp (en omstreken) muzikaal te omlijsten. Of het nu gaat om de jaarlijkse dodenherdenking, de traditionele dorpsfeesten, de intocht van Sinterklaas, kerkdiensten of spelen in verzorgingshuizen tijdens kerst, we doen het graag. We hebben dit ook voor de komende jaren in ons beleidsplan opgenomen. Hieronder volgt nadere informatie over ons, zo kunt u het beleidsplan 2016-2021 downloaden, de jaarcijfers 2015 en 2016, onze contactgegevens, samenstelling bestuur etc. 

Maar mochten er ondanks onderstaande informatie nog vragen zijn, dan kunt u die gerust stellen. Gebruik daarvoor het contactformulier op deze site en we staan u graag te woord.

 • Contactgegevens

  Naam vereniging Christelijke Muziekvereniging Halleluja
  Website www.brassbandhalleluja.nl
  RSIN 815202817
  KvK 01111171
  Adres De Goudberch 4
  Postcode 9222 LL
  Woonplaats Drachtster Compagnie
  Land Nederland
  Telefoon +31 6 15 86 40 989
  Bank NL58 RABO 0309 0987 26

 • Bestuur

  Naam Functie
  J. Wedzinga Voorzitter
  G. de Boer Penningmeester
  M. Bronsema Secretaris
  R. de Boer Algemeen bestuurslid
  A. Kroes Algemeen bestuurslid
 • Beleidsplan 2016 - 2021

  De Christelijke Muziekvereniging Halleluja is een vereniging die de amateuristische muzikale kunst beoefent, is dienstbaar aan de lokale gemeenschap en streeft een inspirerend en gezond verenigingsklimaat na voor haar leden.

  Algemene doelstellingen

  Een missie vertaalt zich naar een algemene doelstelling:

  Het doel van Christelijke Muziekvereniging Halleluja is:

  - het spelen en ten gehore brengen van brassband muziek in het algemeen en specifiek in Drachtster Compagnie en omstreken alsmede het bevorderen van de belangstelling voor, en het beoefenen van brassband muziek.

  - daarbij probeert de vereniging een belangrijke bijdrage te leveren aan het gemeenschapsleven van Drachtster Compagnie en omstreken door het geven van uitvoeringen, meewerken aan Christelijke bijeenkomsten en mee werking geven aan Nationale rouw- en feestdagen zoals de jaarlijkse Dodenherdenking, Koningsdag, intocht van Sinterklaas en de traditionele dorpsfeesten in Drachtstercompagnie;

  De vereniging streeft niet naar winst omwille van de winst zelf. Dit blijkt uit het feit dat de vereniging de met de activiteiten behaalde opbrengsten ten goede laat komen aan haar doelstelling.

 • Bezoldiging

  Onze verenging heeft één betaalde kracht (dirigent), welke wordt betaald volgens het gangbaar beleid in de amateur muziekbranche.

 • Financiële rapportages

  De financiële rapportages over de jaren 2014 en 2015 zijn hier te downloaden. Wanneer u hierover nog vragen heeft, dan horen we ze graag. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier, zie Onze Band.

 • 1

Download Beleidsplan 2016-2021 

Chr. muziekvereniging Halleluja

Repetitie iedere donderdag

van 19:30 uur tot 21:30 uur

Smidswei 3 Dr. Compagnie

Wie zijn wij

Wij zijn CMV Halleluja en maken muziek in de brassband bezetting.

Volg ons ook op:

   

Contact

Voor informatie over onze vereniging zijn wij als volgt te bereiken:
 info (@) brassbandhalleluja.nl
 Verlaatsdam 5
9231 ME Surhuisterveen