We zijn al weer een poosje onderweg in het seizoen 2024-2025. Onder leiding van onze nieuwe dirigent Gerben Huizinga repeteren we op mooie muziek waar wij zelf en straks ook u van kunt genieten.

Op zondagmiddag 27 oktober waren we te gast in zorgcentrum de Wiken te Drachten. Daar mochten we een samenzang begeleiden. Het repertoire bestond voornamelijk uit bekende liederen uit de ‘Johannes de Heer’ bundel die de oudere bewoners van harte lust mee konden zingen.

Ondertussen zijn we ook druk met de voorbereidingen van ons kerstconcert op zondagmiddag 15 december om 16:00 uur. Dit belooft een mooi concert te worden met o.a bekende kerstmelodieën. Het concert van deze middag is in samenwerking met de nieuwe pastor van Drachtstercompagnie, dhr Dirk Koenen. Wat u misschien nog niet weet is dat Dirk Koenen naast zijn werk als pastor ook bedreven is in het bespelen van het kerkorgel en hij kan hier ook enthousiast over vertellen. Toen wij hem om de samenwerking vroegen hoefde hij dan ook niet lang na te denken. Of u nu van kerst-brass- of kerkorgelmuziek houdt, het belooft een mooie middag te worden om volop van te genieten. Zet daarom 15 december 16:00 uur in uw agenda en wees van harte welkom op ons kerstconcert.

Maar voor dit alles zover is, breekt eerst de Sinterklaastijd aan. Ook brassband Halleluja zal dit jaar haar medewerking verlenen aan de intocht van de goedheilig man op zaterdagmiddag 23 november. Oh kom allen eens kijken…..

Wat hebben we voor de rest van 2024 op de planning staan?

15 december Kerstconcert om 16:00 in de Kerk van de prot. gemeente Drachtstercompagnie

25 december tussen 6 en 7 uur, brengen we  u in de kerststemming  met kerstmelodieën.

25 december om 9:30 begeleiden we de kerkdienst.