Het nieuwe jaar is weer begonnen en we hebben al weer een mooi programma in het vooruitzicht. Zo doen we weer mee aan het Smallingerland Festival en ook laten we ons weer horen op het Spiker Festival in Ureterp.

Maar we moeten natuurlijk ook tijd maken om de zaken van het afgelopen jaar door te spreken en daarvoor hadden we op 6 februari onze jaarvergadering. Daar zien we elk jaar weer naar uit want dat betekent dat we heerlijke koeken bij de koffie/thee krijgen en dat er bitterballen en andere vette maar overheerlijke lekkernijen aan het einde zijn.

Mirjam had weer een geweldig jaaroverzicht op papier gezet en dat werd door Ans prachtig en in stijl voorgedragen. De kascommissie (Sjoukje en Alex) was zeer tevreden over de manier waarop penningmeester Gosse de zaak had bijgehouden. De financiën zien er goed uit, ook dankzij de onmisbare steun van onze donateurs en van degene die als lid van de Rabobank op ons hebben gestemd, zodat wij ook uit die hoek een bijdrage hebben gekregen.

Verder verliep alles heel gezellig en in goede harmonie. Hoe kan het ook anders bij een muziekkorps.

Uit de foto bij dit artikel blijkt dat de senioren van de familie De Boer (3 generaties in ons muziekkorps en dat is prachtig) het geheel met een bijpassend drankje nog eens rustig  doornemen en, zowel het drankje als wat besproken is, rustig op zich in laten werken.

Op de ledenvergadering werden ook de gelukkigen getrokken die met de verloting, behorende bij ons boekje met kortingsbonnen, een prijs hebben gewonnen. De eerste prijs € 100,- ging naar W. Lindeboom te Drachtstercompagnie. De tweede prijs € 75,-   ging naar S. Couperus te Drachtstercompagnie. De derde prijs € 50,- ging naar G. van Doezum te Opende.

Degene die een boekje heeft gekocht bedanken wij hartelijk voor de steun aan ons. Hebt u deze keer niets gewonnen met de verloting ? Dat is jammer, maar dit jaar komen we weer bij u langs en dan is het dus nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Volgend jaar bestaan we 100 jaar en dat wordt natuurlijk voluit gevierd. Hoe precies weten we op dit moment nog niet. Er is een jubileumcommissie benoemd (Jan de Boer, Alex Geerligs en Leffrie Mulder) en van hen horen we ongetwijfeld meer. Als uw hulp nodig is dan hoort u dat natuurlijk ook.