Op 18 maart kunt u in het café komen luisteren naar ons, brassband ‘Halleluja’ én brassband ‘Looft den Heer’ uit Garyp want dan houden we ons gezamenlijk dubbelconcert.

Het belooft een leuke afwisselende avond te worden. Want niet alleen wij en Garyp zullen mooie muziekwerken laten horen, ook de kinderen van ons schoolproject mogen laten horen wat ze van muziekleraar Johannes Reijenga hebben geleerd. Het concert begint om 19:30 en de entree is gratis. In de pauze is er een verloting en vallen er leuke prijzen te winnen.  Dus kom gezellig luisteren.

Op 4 mei zullen we onze medewerking weer verlenen aan de dodenherdenking.

Op 28 mei, 1e pinksterdag begeleiden we de kerkdienst en in juni kunt u na de dienst genieten van een koffieconcert. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt. Zet ook alvast 4 november maar in uw agenda want dan kunt u genieten van ons themaconcert. Dat belooft ook weer wat moois te worden.

Al hoewel we natuurlijk serieus met de muziek aan het oefenen zijn, is er ook altijd ruimte voor een grapje en gezelligheid. Na afloop van iedere repetitieavond hebben we altijd een nazit. Tijdens de borrel komen er allerlei thema’s en gespreksonderwerpen voorbij. De ene keer serieus en een andere keer is het tijd voor grappen en grollen. Zo werd er eens tijdens de nazit een foto geplaats op de ledenapp. De foto was van jaren terug en op deze foto was een lid van halleluja te zien maar ook twee andere bekenden. De vraag was wie, en die werd goed beantwoord door Alex en Gosse. Die konden het niet laten om daarna te vragen: “Hebben we nu ook iets gewonnen?”

Degene die de foto geplaatst had was zo sportief om de vraag met “ja” te beantwoorden. Tijdens de eerst volgende repetitie was zij jarig en trakteerde op taart. Twee taarten werden eerst als prijs gegeven aan Alex en Gosse die hun eigen gezichten daarop terug zagen. Gelukkig mochten alle leden meesmullen van deze traktatie. Zo ziet u maar, we zijn ook een gezellige club met elkaar.